Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2012 14:28 - hjk8
Автор: drakulla Категория: Хоби   
Прочетен: 2428 Коментари: 7 Гласове:
5

Последна промяна: 24.12.2022 12:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. drakulla - Продължение
16.12.2012 14:29
Съществува още едно писмено доказателство - Книгите на Чилам Балам (Книгите на Жреца Ягуар), които са на маянски език, но записана на латиница. Странното е, че те се появяват през ХVІІ-ХVІІІ в. и в тях се съзира вмешателство и влияние на католическото духовенство (защо ли не се учудвам? Но тук вече съм подозрително осторожна!) Подобно на пророчеството от Тортугеро пророчествата в Чилам Балам предричат завръщането на боговете в края на цикъла от 13 бактуна. Предсказано е, че Кукулкан ще се върне в катун 4 Ахау. Това е пероидът от 20 г., в чийто финал се намираме в момента и който приключва през 2012 г. В превода на Мейкимсън предсказанието гласи по този начин:продължението ще бъде в коментарите ми под постинга, тъй като лимитът на блога ми го отряза, наистина съжалявам...
Скоро ще доплава 13 бактун... след това богът ще дойде да посети малките си. Може би словата му ще са за "След смъртта"... в последните дни на връзването на снопа на 13 (бактуна) на 4 ахау... Предавам ви думите на истинските богове, когато ще дойдат... Денят ще се обърне наопаки... камъни ще падат, а небето и земята ще бъдат погълнати от пламъци... Мъртвите ще оживеят! Издъхващите от старост тутакси ще се възнесат на небето!"

Да, НЯКОЙ иска да ни предизвести за появата си. Затова се е погрижил още от древни времена, избирайки един народ, достатъчно отдалечен от светлината на Божието слово като го предопределя да бъде „космически таймер” на човечеството. Това обяснява фанатичната привързаност на маите към съвършената точност при измерване на времето. (Те не допускали и най-малките отклонения, дори до минути, когато такива се натрупвали след изтичането на вековния период от 52 години. От документите е известно, че за уточняване на календара и коригиране на времето в годишния цикъл са се свиквали специални конференции с участието на жреци не само от големите центрове на маите, но и от други сродни култури – сапотеките от Монте Албан.)
Напълно реалистично звучи тази хипотеза, като имаме предвид, че как
цитирай
2. drakulla - Продължение1
16.12.2012 14:31
Напълно реалистично звучи тази хипотеза, като имаме предвид, че както Бог възлага на своя еврейски народ в древността особената мисия да пази законите и повеленията Му, така и Луцифер, си приватизира тази идея, като предопределя народът на маите да бъдат негови факлоносци и вестители за „пристигането”му (всъщност той е тук на земята, нека отново да напомня!)
Какво се случва днес пред прага на фиксираната фатална дата– мощни земетресени, разрушителни цунами, опустушитени природни бедствия, опасности от експлозии на ядрени централи, изтичане на радиоактивна вода, изхвърлени в океаните ядрени отпадъци – не смогваме да проследим всички. Но ако има вероятност от избухване на ядрена война, планът на Кралят на мрака би бил достатъчно ефективен, за да измами хората. Как? Като към проблемите на земните жители бъде включена тревогата на “извънземните”. Напоследък контактьори, астролози, гледачки, врачки и други служители на сатана твърдят, че положението на нашата планета предизвиква загриженост сред "братята по разум" от другите галактики. Те били стигнали до извода, че съвсем скоро на земята ще избухне ядрена война. Това би довело до унищожението не само на живота на земята, но и на самата планета, а извънземният разум не може да позволи нещо подобно да се случи. Ето защо заявили, че ще изпреварят ядрения конфликт и ще се намесят. От друга страна, след като Ватикана обяви, че приема съществуването на извънземните, неин представител каза, че е готов да ги кръсти, ако те пожелаят. На пръв поглед доста нелепо и смехотворно изказване. Едновременно с това се появяват съобщения, както видяхме по-горе, че е разчетено по-правилно тълкуването на маите за 21 декември 2012 г. Уверихме се, че богът на подземното царство на маите Болон Йокте е обещал и със сигурност ще се завърне в края на тази година. Може би за да предотврати ядрената катастрофа? Дали истинският Бог се нуждае от личното Си присъствие на земята, за да стори каквото и да е? Разбира се, че не. Но не и ако се нарича “бог
цитирай
3. drakulla - Продължение2
16.12.2012 14:48
Но не и ако се нарича “бог на подземното царство”. Може би дори ще се остави да бъде кръстен от Католическата църква, за да покаже, че тя е истинската! А този, който я ръководи, да бъде провъзгласен официално за наместник на “Христос”!
На айсберга от световни събития няма как да не забележим как Сатана "замени" унищожението с Възраждане в движението Ню Ейдж."
Тълкувателите на Ню ейдж разбират посланието за 21.12.2012 г. като възстановяване на света тогава, когато има войни, конфликти и доминира подземния свят. Така че датата не означавала края на света, а започвало прераждането му и обновяването на всичко. Според Ню Ейдж много души, дори Исус, са дошли и продължават да идват, за да подготвят света за прераждането. Ние не можем да се справим със злото, защото надценяваме небесните сили. Но те имат по-голяма власт и ще сложат край на тъмнината и егоизма за 1000 години, когато светлината ще промени земята и ще се изгради едно хилядолетно царство, в което няма да има зло и изкушение. Всичко това видите ли, се доказвало от Библията: "Аз видях един ангел, който слизаше от небето, като държеше ключа на бездната и една голяма верига в ръката си. Той хвана змея, старата змия, която е дявол и Сатана, който мами цялата населена земя, и го върза за хиляда години. "(Откр. 20:2)
Ако всички, бедствия, кризи, НЛО - демонстрации и други аномалии се подредят в един пъзел и към него се прибави предупреждението, че Сатана ще имитира Второто пришествие, става ясно КАКВО МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ на 21.12.2012 г. Напълно е възможно притеснените “извънземни жители” да дойдат с флотилиите си на земята, за да предотвратят избухването на ядрен конфликт или да ни спасят от планетарен колапс, да донесат мир за 1000 години, а техният предводител в блестящ образ да поиска поклонение, като спасител на човечеството, който не само е обещал да се завърне преди двадесет века, но идва да царува на земята за следващото хилядолетие. В Деяния е записано:

Деян. 1:10. И като се взираха към небето, когато се възнасяше, ето, двама мъже в бели дрехи застанаха до тях
11. и казаха: Галилеяни, защо стоите и гледате към небето? Този Исус, Който се възнесе от вас на небето, ще дойде така, както Го видяхте да отива на небето.

И ето, сега той е дошъл, за да изпълни обещанието си! Не само държи на казаното, но дори и нещо повече: предотвратява ядрен конфликт и планетарна катастрофа! Не е ли достойно това за поклонение? Нищо чудно дори някои “мъртви” да бъдат възкресени! За “извънземните” това не е проблем, защото могат да имитират всичко. Включително и самите те да излязат от гробовете... А подобно чудо ще накара дори най-големите атеисти и скептици да повярват, че сатана може да дойде ....”отгоре”.
Не е възможно ли? Напротив! Това е напълно реален сценарий, който Сатана може да изпълни. Защото Измамникът добре знае, че всички чакат Исус да дойде от небето. Знае също така, че тогава ще има възкресение на починалите. Знае, че хората чакат мир и избавление от злото на този свят, нещо, което сам е предизвикал. И ще го предостави. Само едно няма да може да имитира: ГОСПОД НЯМА ДА СЛЕЗЕ НА ЗЕМЯТА, А ЩЕ ВЗЕМЕ СПАСЕНИТЕ ПРИ СЕБЕ СИ. По това ще се разбере дали ставаме свидетели на Второто пришествие на Исус Христос или на “пришествието на Сатана”. Тези, които при това пришествие са на земята и въпреки това са живи, ще разберат, че всичко е било измама, защото при истинското идване няма да оцелее нито един неправеден. Дано всеки от нас помни това и да бъде готов за подобно развитие, тъй като само и единствено пълното упование в Бога и Неговото слово ни дава надежда да бъдем заедно с Исус в Небето. Нека никой не се подвежда с датата 21.12.2012 г. Тя не е краят на света. Не е и начало на Нова епоха. Но може да бъде денят, в който Сатана ще измами много хора, като им се представи като Месия!

Марко 13:37. А каквото казвам на вас, на всички го казвам: Бдете.
цитирай
4. shtaparov - Да не забравяме заключенията на ...
16.12.2012 16:10
Да не забравяме заключенията на "Анализа",според който Луцифер= Лъчефер (Лъченос: епитет на Слънчевия бог),Сатана= Савина (Богът Сава) и Сабаза (Сабазий),а Дявол= Девол (Вторият: епитет на бога Дионис) и Девар (Дева~ Йова т.е. Юпитер)! Така че всички тези названия са целели да охулят и да отрекат старата езическа религия и нейните древни богове. А умишлено създаваната от определена мошеническа свръхбогата прослойка психоза за "края на света" е една фикция и измама,целяща да позволи заграбването и закупуването на безценица от нея на определени ценни пакети от акции,чиито цени ще спаднат драстично в определения ден и ще се качат отново веднага след това!
цитирай
5. injir - , , Ще поживеем, ще видим, , - казват ...
16.12.2012 19:12
,,Ще поживеем, ще видим,, - казват руснаците.
цитирай
6. abstrahirana - Страхотно изследване
19.12.2012 22:23
Напомня ми за една книга ,написана от български монах : "Петър Дънов и Ванга - пророци и предтечи на антихриста."Засегнати са подобни теми ,но основно авторът обсъжда всички онези "божи" хора ,които се крият в удобното лоно на християнството ,за да разпространяват идеи ,които не само ,че са нямат нищо общо с написаното в Библията ,но и остро се осъждат от нея.Ако не сте попадали все още на тази книга ,мисля ,че би Ви заинтригувала.
цитирай
7. drakulla - Благодаря
19.12.2012 22:37
за препоръчаната книга. А иначе автора на изследването е estirbg.blog.bg .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: drakulla
Категория: Други
Прочетен: 159231
Постинги: 125
Коментари: 176
Гласове: 8875
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930